Inspirerende bloemen, interieur blogs in samenwerking met Lisanne van de Klift

Flower Explosion - Kerst explosie

Wanneer je in de buurt van Veenendaal woont en je hebt de kans… ga dan even langs in de winkel van Flower Explosion. Daar heeft namelijk een heuse kerst explosie plaatsgevonden! Wat een sprookje! Ik heb er zo van genoten. Aanrader! Op 18 en 19 november zijn er speciale sfeerdagen. Dan kun je inspiratie opdoen voor kerst onder het genot van een hapje en een drankje, zijn er leuke acties en kun je je vergapen aan de toffe nieuwe collectie in de winkel. Zet jij het in je agenda?

Lees meer »

Flower Explosion l Ikebana

We zijn weer terug na de zomervakantie! Ook dit najaar hopen we jullie blij te gaan maken met de mooiste bloemencreaties en accessoires van Flower Explosion Veenendaal. De winkel van Flower Explosion is weer helemaal vernieuwd. Een aanrader om een kijkje te gaan nemen en heerlijk bloemen en kleurinspiratie op te gaan doen. We beginnen het nieuwe seizoen met een heel bijzonder Ikebana boeket.

Lees meer »

Flower Explosion I Lekker fruitig

De winkel van Flower Explosion in Veenendaal staat weer vol met de mooiste schatten. Er is in de afgelopen weken heel veel nieuws binnengekomen. Daarvan gaan we in dit blog het één en ander laten zien. Samen met een hand vol bloemen natuurlijk! Of kan ik beter zeggen een arm vol bloemen? Want ook deze keer moest ik weer heel erg mijn best doen, om het prachtige boeket in één hand vast te houden. Wat een bloemenweelde!

Lees meer »

Flower Explosion - Regenboog boeket

Dit boeket stond al een tijdje op ons wensenlijstje. Een regenboog boeket. Nu met alle voorjaarsbloeiers was het moment daar. Arjen van Flower Explosion ging helemaal los. Van geel, naar groen, naar paars, naar blauw, naar oranje, naar roze en tot slot rood. Een ware explosie aan kleur. Wat een bloemenpracht! Ik ging helemaal los met fotograferen en kon bijna niet stoppen met foto’s maken. Voor het boeket koos Arjen namelijk ook nog eens één van mijn lievelingsvazen van Pols Potten (ook bij Flower Explosion te koop) in het rood. Ik ben verliefd. Op de bloemen en de vaas. Inlijsten en voor altijd laten staan. Of in elk geval deze week, heel erg hard van genieten. Genieten jullie met ons mee?

Lees meer »

Flower Explosion | Kleurrijk en compact

Het is echt een feestje om twee wekelijks een boeket te mogen ontvangen van Flower Explosion. Elke keer word ik weer verrast met bloemen. Ik vind het fantastisch om te zien, hoe de samenstelling elke keer weer anders is. Deze week ging Gerda (werkzaam bij Flower Explosion) voor ons aan de slag. Je ziet duidelijk haar handtekening in dit boeket. Kleurrijk en compact. Een prachtig boeket, waar zoveel details in te zien zijn! Wanneer je een bos voorjaarsbloeiers als deze op je tafel hebt staan, dan blijf je daar naar kijken.

Lees meer »

Flower Explosion Voorjaar

Voorjaarsbloemen! Ze zijn er weer! Deze week stelde Arjen van Flower Explosion een heerlijke kleurrijke mix voor ons samen. Met fijne voorjaarsbloeiers. Waar ik altijd dol enthousiast wordt van de eerste bessen in het najaar, ga ik ook heel goed op de eerste voorjaarstakken, narcissen en hyacinten. Voor mij hoort dat echt bij de maand januari. De eerste maand van het nieuwe jaar is vaak grijs en saai na alle gezellige kerstdecoraties in huis. Ik vang dat op met verse bloemen en voorjaarsbolletjes. Hoewel het pas winter is, doen deze vrolijke bloemen het deze maand heel erg goed. Wie doet er met me mee?

Lees meer »

Flower Explosion I Een kijkje in de winkel

Inmiddels heb ik al heel wat bloemen van Flower Explosion op de foto mogen zetten. Je ziet de boeketten steeds bij mij thuis en heel af en toe vang je via mijn stories op Instagram een glimp van de winkel op. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Daarom vandaag een kijkje in de winkel van Flower Explosion.

Lees meer »

Flower Explosion I Een nieuw bloemen seizoen

Heb jij een goede zomer gehad? Ik hoop dat je hebt kunnen ontspannen en uitrusten. Wij hebben genoten aan de Hollandse kust. Ondanks het wat minder hete weer (wat ik persoonlijk niet zo erg vind), hebben we toch kunnen genieten van een aantal heerlijke stranddagen en fijne bezoekjes aan gezellige dorpjes. Nu heb ik zin om weer aan de slag te gaan! Ik pak mijn werkzaamheden op met een heerlijk bloemenblog. Ook het komend blogjaar mag ik mijn fijne samenwerking met Flower Explosion voortzetten. We hopen je te gaan verrassen met veel kleur, unieke accessoires en natuurlijk de mooiste bloemen. Ben jij klaar voor een nieuw bloemenseizoen?

Lees meer »