Flower Explosion - Regenboog boeket

Gepubliceerd op 7 april 2022 om 12:55

Dit boeket stond al een tijdje op ons wensenlijstje. Een regenboog boeket. Nu met alle voorjaarsbloeiers was het moment daar. Arjen van Flower Explosion ging helemaal los. Van geel, naar groen, naar paars, naar blauw, naar oranje, naar roze en tot slot rood. Een ware explosie aan kleur. Wat een bloemenpracht! Ik ging helemaal los met fotograferen en kon bijna niet stoppen met foto’s maken. Voor het boeket koos Arjen namelijk ook nog eens één van mijn lievelingsvazen van Pols Potten (ook bij Flower Explosion te koop) in het rood. Ik ben verliefd. Op de bloemen en de vaas. Inlijsten en voor altijd laten staan. Of in elk geval deze week, heel erg hard van genieten. Genieten jullie met ons mee?

Bloemen Boodschappenlijstje

Wanneer jij zin hebt om thuis eens te gaan proberen om een regenboog boeket te maken, hebben we natuurlijk ook het bloemen boodschappenlijstje weer voor je klaarstaan. Het is dit keer een flinke lijst, ingedeeld op kleur. Dus maak een screenshot of pak lekker ouderwets pen en papier en ga aan de slag met jouw regenboog boeket.

Geel | een Leeuwenbek, drie Craspedia bolletjes, een Anigozanthos (Kangaroepoot), de Ranonkel Butterfly en een gewone Ranonkel en twee gele Narcissen.

Groen | een grote tak Viburnum en drie takken Ruscus.

Paars | Lisianthus, een Allium en een prachtige Dobbe Tulp.

Blauw | Delphinium in drie verschillende uitvoeringen qua bloemblad en kleur.

Oranje | twee Papavers, Frittilaria, een Eremus, een Narcis in zalm en Sandersonia.

Roze | de Rosa Pink Expression, een Gloriosa, een Ranonkel, de Rosa Pink Floyd, een Anjer en een Dobbe Tulp.

Rood | een groot blad Anthurium.

De kaarsen van Ester & Erik

De kaarsen van Ester & Erik zijn ook bij Flower Explosion te koop. In de winkel en in de webshop vind je ze in alle maten en kleuren van de regenboog. Dit paste natuurlijk heerlijk bij het concept van dit blog. De piramidekaarsen kun je zo neerzetten, voor de dinerkaarsen heb je een kleine houder nodig. Dit alles staat samen op een groene schaal van keramist Mincke van Schuppen van atelier Stook97. Het handgemaakte keramiek van Stook vind je ook bij Flower Explosion.

Voor mij staat de regenboog voor hoop en verdraagzaamheid. En voor jou? We hopen je met dit blog een dikke glimlach op je gezicht te bezorgen en een inspirerend gevoel voor de komende dagen. Fijn weekend!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.