Flower Explosion | Kleurrijk en compact

Gepubliceerd op 28 januari 2022 om 11:47

Het is echt een feestje om twee wekelijks een boeket te mogen ontvangen van Flower Explosion. Elke keer word ik weer verrast met bloemen. Ik vind het fantastisch om te zien, hoe de samenstelling elke keer weer anders is. Deze week ging Gerda (werkzaam bij Flower Explosion) voor ons aan de slag. Je ziet duidelijk haar handtekening in dit boeket. Kleurrijk en compact. Een prachtig boeket, waar zoveel details in te zien zijn! Wanneer je een bos voorjaarsbloeiers als deze op je tafel hebt staan, dan blijf je daar naar kijken.

Het bloemen boodschappenlijstje

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het bloemen boodschappenlijstje passend bij dit boeket. Heb jij al zin om op pad te gaan naar jouw bloemist? Maak dan even een kopietje van dit lijstje, want hiermee haal je het voorjaar in huis! In deze uitbundige bos vind je: Sandersonia, Jasmijn ranken, een Franse tulp, Ranonkels, Helleborus, paarse Allium, gele Mimosa, Gloriosa, Blauwe druifjes, een Hyacint, Anemonen, roze Nerine, de Butterfly Ranonkel en een Sneeuwbal.

Vrolijke accessoires

Vrolijke accessoires die je op de foto’s terug ziet zijn de gekleurde kandelaars. Deze kandelaars in roze, paars en oranje kleuren heerlijk fleurig in combinatie met de toffe kaarsen van Erik & Esther. Beide zijn in de winkel van Flower Explosion te koop. Ook de vazen van deze week vind je in de shop. Een oranje egg van Ecri Living en een tof Delfts Blauw vaasje van Des Pots. Beide ideaal voor een mooi laag tafelboeket.

Ben jij nog op zoek naar een mooie en praktische tas? Ik hing een paars exemplaar van Imbarro aan mijn kapstokhaak. Een heerlijke shopper voor een kleine boodschap of om mee te nemen tijdens een uitje. Ook deze tassen zijn verkrijgbaar bij Flower Explosion. Net als heerlijk zachte kussens van dit merk. Daar zal ik bij het volgende boeket meer van laten zien.

We hopen je ook deze week weer geïnspireerd te hebben met kleur, bloemen en accessoires.

Ik ben trots op deze samenwerking met Lisanne van de Klift

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.