Flower Explosion I Een nieuw bloemen seizoen

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 13:51

Heb jij een goede zomer gehad? Ik hoop dat je hebt kunnen ontspannen en uitrusten. Wij hebben genoten aan de Hollandse kust. Ondanks het wat minder hete weer (wat ik persoonlijk niet zo erg vind), hebben we toch kunnen genieten van een aantal heerlijke stranddagen en fijne bezoekjes aan gezellige dorpjes. Nu heb ik zin om weer aan de slag te gaan! Ik pak mijn werkzaamheden op met een heerlijk bloemenblog. Ook het komend blogjaar mag ik mijn fijne samenwerking met Flower Explosion voortzetten. We hopen je te gaan verrassen met veel kleur, unieke accessoires en natuurlijk de mooiste bloemen. Ben jij klaar voor een nieuw bloemenseizoen?

Bessentakken

September. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als het bessenseizoen weer aanbreekt. Wanneer ik de eerste rozenbottel bij mijn bloemist spot, maak ik letterlijk een vreugdedansje. Ik hou van bessen, van de kleuren van de herfst en de diversiteit aan bloemen die dit seizoen met zich meebrengt. Rik werkzaam bij Flower Explosion heeft een fantastische mix aan bessentakken en bloemen samengesteld. De rood, roze en geel tinten knallen je tegemoet en het enorme boeket maakt een geweldig statement. Extra fijn aan deze bos, het boeket staat super lang! Alleen de Dahlia’s moeten na een week vervangen worden en dan heb je vervolgens zeker twee à drie weken heel veel plezier van deze bloemenpracht.

Fantastische vazen

Ook kwamen deze bloemen ronde twee fantastische vazen uit de winkel van Flower Explosion mee. Een smaragd groen model, met lekker veel blingbling van Ecri Living. Deze vaas is echt een aanrader. Door de vorm (breed van onder en smal van boven) blijft het boeket er heel goed en stevig in staan. Of je gaat voor een gevulde vaas of een enkele tak, de vaas laat alle bloemen mooi uitkomen. En een prachtige vaas uit Azië, mijn persoonlijke favoriet, door de mooie aubergine kleur en de bijzondere tekeningen.

Toffe accessoires

Voor de styling mocht ik los gaan met toffe accessoires. De opgezette geel/groene parkiet op een tak staat vrolijk de show te stelen. Het roze namaak koraal is een fantastisch object om kleur te geven aan je interieur. Bijzonder is de Stephania. Deze exclusieve plant groeit op een knol en moet je, om ‘m water te geven, één keer in de week dompelen. De Stephania kun je trouwens ook in de aarde poten, maar ik leg ‘m gewoon zo gezellig neer. Het plantje in het gouden potje is een Orchideeën plantje en de groene bolletjes (Komkommervruchtjes) op tafel halen maken het geheel af.

Bloemen Boodschappenlijstje

Sta jij nu te popelen om ook zo’n tof boeket van Flower Explosion in huis te halen? Wij sturen je natuurlijk op pad met het bekende bloemen boodschappenlijstje. Daar gaat ‘t ie! Voor dit boeket moet je denken aan: Nerine, Rozenbottel, perforeert Beukenblad, Dahlia, Viburnum Staalbes, Sandersonia, Sneeuwbes (Symphoricarpos of Klapbes), Hortensia, twee kunsttakken (de gele bes en rode braam), Roos Shimmer, Pepertak en Caladium blad.

Fijne donderdag!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift. De bloemen hotspot in Veenendaal!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.