Flower Explosion I Een kijkje in de winkel

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 13:43

Inmiddels heb ik al heel wat bloemen van Flower Explosion op de foto mogen zetten. Je ziet de boeketten steeds bij mij thuis en heel af en toe vang je via mijn stories op Instagram een glimp van de winkel op. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Daarom vandaag een kijkje in de winkel van Flower Explosion.

Kleur, kleur en kleur. Elk seizoen wordt de winkel weer anders ingericht en elke zomer wordt de winkel geschilderd in mooie en gewaagde kleuren. Trends worden zeker gevolgd, maar daarbij wordt hun geheel eigen stijl niet uit het oog verloren. Zo is elk bezoek aan Flower Explosion een echte beleving. Arjen en Alette Visser zijn eigenaar van deze prachtige winkel. Arjen zie je op de foto in actie. De andere dame, dat is Gerda. Nog zo’n fantastische bloemenkunstenaar en werkzaam bij deze heerlijke bloemist.

Vazen van Doortje IJpelaar

Aparte en unieke producten worden in de winkel verkocht. Zo ook de waanzinnig mooie vazen van Doortje IJpelaar. Elke vaas wordt met de hand beschilderd. Op de vazen wordt echt bladgoud verwerkt. Van elke soort bestaat een oplage van vijftig stuks.

In Nederland zijn maar twaalf verkooppunten en Flower Explosion is daar één van! Bij deze unieke vazen is ook aan de praktische kant gedacht. In de ronde mondgeblazen vaas hangt namelijk een losse binnen vaas. Je hoeft dus niet de hele bol te vullen met water en zo is schoonmaken geen probleem.

Als jij op zoek bent naar zo’n prachtige vaas van Doortje IJpelaar, wacht dan niet te lang. Flower Explosion heeft net een nieuwe levering binnen gekregen en ze gaan hard! De knalroze vaas mocht even met mij mee naar huis, maar wie weet staat ‘t ie binnenkort wel bij jou op tafel te pronken.

Het Bloemen Boodschappenlijstje

Van dit Bloemen Bijdehandje geven we je natuurlijk ook nog het Bloemen Boodschappenlijstje. Heb je pen en papier? Of maak een screenshot! En ga lekker voor jouw weekendbloemen op pad. Om een boeket als deze samen te stellen heb je nodig: Oncidium, Kniphofia Vuurpijl, Dahlia, Viburnumbes, Roos Pink Floyd, Gloriosa, Tijgerlelie, kunsttak Judaspenning en geprepareerd Beukenblad.

In het karakteristieke pand van Flower Explosion vind je de mooiste bloemen, bijzondere planten, exclusieve vazen en potten en een overdosis aan kleur. Tip! Je raakt er niet uitgekeken en je gaat zeker met een ‘Wowgevoel’ weer naar huis!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift. Breng jij een bezoekje aan Flower Explosion wanneer je in de buurt bent?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.