Flower Explosion - Kerst explosie

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 12:25

Wanneer je in de buurt van Veenendaal woont en je hebt de kans… ga dan even langs in de winkel van Flower Explosion. Daar heeft namelijk een heuse kerst explosie plaatsgevonden! Wat een sprookje! Ik heb er zo van genoten. Aanrader! Op 18 en 19 november zijn er speciale sfeerdagen. Dan kun je inspiratie opdoen voor kerst onder het genot van een hapje en een drankje, zijn er leuke acties en kun je je vergapen aan de toffe nieuwe collectie in de winkel. Zet jij het in je agenda?

Bloemen Boodschappenlijstje

Voor dit blog ging ik weer aan de slag met een prachtig samengesteld boeket van Flower Explosion. Een tikkie herfst en een vleugje kerst. Mooie bessentakken en herfstblad in combinatie met een echte glittertak en goud gekleurd blad. Ook zit er een heerlijke exotische knipoog verstopt tussen deze bloemenpracht. Zie jij ‘m zitten? Wanneer jij op pad gaat voor een bijzonder boeket als deze, neem dan ons bloemen boodschappenlijstje met je mee! Zo tippen we je voor unieke bloemen combinaties. In dit boeket zit Calicarpa, Nerine, Ilex, Gloriosa, Hortensia, Roos, geprepareerd Beukenblad, geverfd Strelitzia blad, glitter Rozenbottel en een prachtige Trosanjer.

Cadeau idee voor de feestdagen

Op tafel zie je een Boabab geurkaars staan in rosé kleurige uitvoering. Deze kaarsen worden gemaakt van echte parfums. De Boabab Collections is een toonaangevend Belgisch merk van elegante interieurparfums. Boabab is een combinatie van ambachtelijke glaskunst en een verrukkelijke geur. Een luxueus cadeau idee voor de feestdagen!

De vazen van deze week zijn zeker weer een feestje voor het oog. Zo hebben de bekende bloemenvazen van Des Pots een nieuwe kleur aan de collectie toegevoegd. Bordeaux rood! Daar word ik heel blij van, want dat is één van mijn lievelingskleuren en combineert zo fijn met andere kleuren. De oranje mandarijnen vaas knalt er heerlijk uit en is ideaal voor op de salontafel, omdat het een mooie brede en lage vaas is.

Glitter fruit en bloembollen

Voor op tafel heeft Flower Explosion veel glitter fruit en bloembollen als Amaryllis en Hyacinth. Al lekker feestelijk en fleurig. Je kunt mooie opgemaakte schalen kant en klaar kopen of je eigen schaal laten opmaken. Natuurlijk is het ook een optie om zelf creatief aan de slag te gaan. Ik mocht hier op tafel een groot en een klein opgemaakt schaaltje neerzetten. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt!

En? Heb jij al de kerst kriebels?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.