Flower Explosion Voorjaar

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 11:30

Voorjaarsbloemen! Ze zijn er weer! Deze week stelde Arjen van Flower Explosion een heerlijke kleurrijke mix voor ons samen. Met fijne voorjaarsbloeiers. Waar ik altijd dol enthousiast wordt van de eerste bessen in het najaar, ga ik ook heel goed op de eerste voorjaarstakken, narcissen en hyacinten. Voor mij hoort dat echt bij de maand januari. De eerste maand van het nieuwe jaar is vaak grijs en saai na alle gezellige kerstdecoraties in huis. Ik vang dat op met verse bloemen en voorjaarsbolletjes. Hoewel het pas winter is, doen deze vrolijke bloemen het deze maand heel erg goed. Wie doet er met me mee?

Delfts Blauw van Pols Potten

Speciaal bij dit boeket zijn ook de vazen weer. Ben jij op zoek naar een uniek en bijzonder exemplaar? Dan zit je bij Flower Explosion heel erg goed! Gerda (werkzaam bij Flower Explosion) zocht voor dit boeket twee prachtige en hele bijzondere vazen uit. De ronde vaas met smalle hals in Delfts Blauw is van Pols Potten en met de hand beschilderd. Dit is een ideale vaas voor bloemen met smalle stelen of een paar losse takken. Door de smalle en hoge hals blijven deze direct mooi staan. Daarbij is de vaas zo’n stoere blikvanger, dat je met een paar losse bloemen of takken direct een tof effect hebt.

Unieke gapers

Ook zie je het boeket één van mijn favoriete vazen staan. Namelijk een gaper. Deze vazen worden handgemaakt en komen van Sicilië. Daar is het traditie om er eentje op het balkon te hebben staan. Zelf heb ik een ‘kop’ met roze haar en rode aardbeien bij Flower Explosion gekocht. Deze prachtige dame met groene accenten en krans van gele citroenen is zeker ook één van mijn lievelings. Tip! Deze unieke gapers doen het heel goed als bloemenvaas, maar ook prima als planten pot.

Tot slot zie je nog een paar leuke kleine vaasjes in Delfts blauw staan, een mooie Story Tiles met houder en een geweldige vogelkandelaar. Al deze accessoires komen bij Flower Explosion vandaan. Hoewel de winkels nog dicht zijn, kun je gerust een berichtje sturen als je iets moois ziet. De producten zijn namelijk af te halen en kunnen ook verzonden worden

Bloemen Boodschappenlijstje

Ik sluit dit blog natuurlijk niet af zonder ons bekende bloemen boodschappenlijstje behandeld te hebben! Wil jij op pad gaan voor een prachtig voorjaarsboeket als deze? Neem dan de volgende tips met je mee. Voor dit boeket zijn de volgende bloemsoorten gebruikt:

een Violier, Franse Tulpen, een Anemoon, Chaenomeles, een Sering, Gloriosa, een Sandersonia, kunst Narcissen, een Ranonkel en twee Papavers.

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift

Zij schrijft fantastische blogs voor ons! 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.