Flower Explosion I Lekker fruitig

Gepubliceerd op 26 mei 2022 om 12:45

De winkel van Flower Explosion in Veenendaal staat weer vol met de mooiste schatten. Er is in de afgelopen weken heel veel nieuws binnengekomen. Daarvan gaan we in dit blog het één en ander laten zien. Samen met een hand vol bloemen natuurlijk! Of kan ik beter zeggen een arm vol bloemen? Want ook deze keer moest ik weer heel erg mijn best doen, om het prachtige boeket in één hand vast te houden. Wat een bloemenweelde!

Jonas de Vestel

Het werk van Jonas de Vestel is één van die prachtige nieuwe binnenkomers bij Flower Explosion. Jonas maakt unieke kunstwerkjes van keverschildjes. Zoals deze twee ronde ornamentjes, die je als echte blikvanger neer kunt zetten in je interieur. Ook maakt Jonas vazen van de keverschildjes. Groot en klein! Een kleine vaas zie je op deze foto’s terug. Een groot exemplaar is in de winkel te bewonderen. De kleur groen van dit werk vind ik ronduit betoverend. De keverschildjes vangen het licht elke keer weer anders, waardoor de kleuren van de ornamenten en vazen steeds verandert.

Servies van &Klevering

Wat dacht je van het fruitige servies van &Klevering? Zoals je misschien wel weet ben ik dol op fruitvazen. Zoals ook deze klassieke rode aardbei vaas van Des Pots die je op deze foto’s terugziet. Hoe tof is servies met de mooiste fruitige opdrukken daarbij? Dit servies van &Klevering heeft een klassieke knipoog, door de vorm en het gouden randje. Bij Flower Explosion vind je een groot assortiment. Ik denk dat de fruittest mijn favoriet is. Weet jij wat dat is? Het is een schaaltje met gaatjes, waar je makkelijk je groenten of fruit in kunt wassen en wat vervolgens uitdruipt in het schaaltje op een bijpassend bordje.

Het bloemen boodschappenlijstje

De hoge vazen in roze (met parelmoer glansje) en bordeaux rood zijn van Ecri Living. Voor deze vazen hebben we het boeket gesplitst in twee prachtige boeketten. Natuurlijk sluiten we het blog niet af, voordat we het bloemen boodschappenlijstje met je gedeeld hebben! Ook deze keer weer een handig lijstje, samengesteld door Arjen van Flower Explosion, zodat je zelf ook op bloemenjacht kunt gaan.

 

In dit boeket vind je: takken van een Rhododendron in prachtige oranje waterkleurtjes, drie verschillende soorten Allium, een wit met paarse Hortensia, de roos Rosa Pink Expression, twee pioenen Coral Charm, Dille, Sandersonia, een Eremurus en bordeaux rode Scabiosa.

Een fijn lang weekend toegewenst!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lisanne van de Klift

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.