Flower Explosion | Kleur en fleur

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 08:49

Wat een cadeautje was gisteren! Ik dacht dat we een bewolkte Hemelvaartsdag met buien kregen. In plaats daarvan konden we genieten van de tuin en het zonnetje. Vandaag start bewolkt. Hoog tijd om weer een flinke dosis kleur en fleur naar binnen te halen met een prachtig samengesteld boeket van Flower Explosion.

Allereerst willen we je graag bedanken voor alle onwijs toffe reacties op onze nieuwe bloemen samenwerking. Zo lazen we bijvoorbeeld: ‘Wat een explosie van kleur, een ware kleurenbom, wat een prachtig boeket, echte verwennerij, de kleuren springen uit het scherm en wat een mooi kleurenpalet!’ De bloemen uit het vorige blog zijn met gejuich ontvangen en dat geeft ons een hele dikke lach op het gezicht. Wij zijn zelf ook super enthousiast over deze samenwerking en vinden het dan ook fantastisch om jullie enthousiaste reacties te lezen. Bedankt daarvoor! We hopen je ook deze week weer te verrassen met een bijzondere combinatie aan bloemen en natuurlijk heel veel kleur.

Een grote vaas

Ga jij voor een groots gebaar? Dan kun je jouw boeket natuurlijk in een grote vaas zetten. Arjen en Alette Visser van Flower Explosion kozen deze keer voor een knal en appeltjes groene vaas van Des Pots. Tip! Deze vaas versterkt de kleuren van de bloemen in het boeket en het geeft het geheel een heel fris tintje.

Verschillende vaasjes

Ik kan me voorstellen dat het soms lastig is om zo’n prachtig boeket uit elkaar te halen en te verdelen over verschillende vazen. Toch deden we het. Ook de kleinere roze en groene vaasjes in pasteltinten, met speelse bobbeltjes, zijn van Des Pots. Door de bloemen op hoogte te schikken en te verdelen over de verschillende vaasjes krijg je een ware bloemenpracht en een echte blikvanger voor op tafel. Misschien ook een leuke tip om mee te nemen voor dit weekend!

Bloemen Boodschappenlijstje

Heb jij ook zo’n zin gekregen om bloemen in huis te gaan halen? We sturen je natuurlijk niet het weekend in zonder ons bloemen boodschappenlijstje. Dus maak een screenshotje van de bloemennamen en het boeket, dat is wel zo handig voor je bloemist en ga lekker op pad om kleur en fleur in huis te halen.

Voor dit boeket koos Arjen van Flower Explosion: Fritelaria, Opa dobbe tulp, Viburnum sneeuwbal, Nerine Sofie, Delphinium, Protea Susara, Digitalis purpurea in zalm, Iris, Pioen Performan, Trosroos Vip, Pin Park, Anigozthos, Allium Nectaroscordum.

De vazen van Des Pots en ook de stoere kandelaar van Ecri Living die op onze keukentafel staat komen bij Flower Explosion vandaan. Zie jij een exemplaar waar je hart sneller van gaat kloppen? Stuur dan gerust een mailtje of een persoonlijke berichtje via Instagram naar Flower Explosion.

Dit blog is een samenwerking met Lisanne van de Klift.  Een samenwerking waar wij heel trots op zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.