Flower Explosion

Gepubliceerd op 30 april 2021 om 09:20

Een nieuwe samenwerking! Lisanne zonder bloemen bestaat niet. Bof ik even, dat ik meteen verder mag gaan met het maken van mooie bloemen content in samenwerking met Flower Explosion!

Arjen en Alette Visser

Laat het me aan je uitleggen. In mijn vorige blog vertelde ik over mijn samenwerking met Peter en Bertine. Zij waren eigenaar van bloemist Meent & Bouman in Veenendaal (mijn woonplaats). Na hun verhuizing naar Zeeland, hebben we onze bloemen samenwerking nog een tijd voort kunnen zetten. De klik was er, de creatieve chemie nog altijd aanwezig en de wil om iets moois te maken present. De zaak in Veenendaal werd overgenomen door Arjen en Alette Visser. Zij creëerden samen Flower Explosion. Daar kon ik nog altijd terecht voor een heerlijke bloemen explosie. Gewoon voor zomaar of voor leuke styling opdrachten.

Een nieuwe bloemen samenwerking

Ik heb wel eens opmerkingen gekregen via Instagram: “Ik wilde dat ik zo’n mooie bloemist bij mij in de buurt had!” Dat begrijp ik volledig. Nu had ik dus de luxe van een samenwerking met een mooie bloemist in Zeeland en daarbij een hele toffe bloemist gevestigd in mijn eigen woonplaats, waar ik ook altijd terecht kan! Twee samenwerkingen voor het maken van bloemen content vond ik echter teveel van het goede en als je met iemand in zee gaat, dan stop je daar ook niet zomaar mee vind ik, dat heeft met een stukje loyaliteit te maken. Nu er een einde is gekomen aan mijn samenwerking met Huis van Bloemen in Zeeland is er ruimte ontstaan voor een nieuw avontuur. Met trots stel ik dan ook mijn partners voor een nieuwe bloemen samenwerking aan jullie voor: Arjen en Alette van Flower Explosion!

Flower Explosion is gevestigd in Veenendaal, in een uniek pand. Voor degene die mij op Instagram ook volgen, dat heb je vast wel eens in mijn stories voorbij zien komen! Het is een karakteristiek hoekpand, begroeid met klimop en met een prachtige aanbouw in de vorm van een glazen huis. Hier vind je natuurlijk de mooiste verse bloemen en ook bijzondere planten, exclusieve vazen en potten en een overdosis aan kleur. Wij denken dat we samen een hele toffe combi gaan vormen.

Exclusief, kleurrijk en uniek

Wat kun je van ons verwachten? Arjen en Alette Visser staan samen met hun team Gerda en Rik (deze twee leukerds zal ik later aan jullie voorstellen) voor exclusief, kleurrijk en uniek. De bloemen van Flower Explosion zijn een lust voor het oog. Alles kan en niets is te gek! We willen jullie om de week gaan verrassen met een dagvers boeket, niet standaard, maar apart. Gericht op het seizoen en de trend van het moment. De bloemen kunstenaars van Flower Explosion staan voor de samenstelling van het boeket en ik ga met de styling voor een sausje van Lisanne. We hopen dat jullie hier weer inspiratie uit zullen halen en mee gaan genieten van leven in huis.

Bloemennamen

Natuurlijk zullen we ook de verschillende bloemennamen delen. Zodat je thuis ook aan de slag kunt voor het maken van jouw Flower Explosion boeket. Daar beginnen we nu gelijk mee van start. Voor het samenstellen van dit boeket ging Arjen voor de bloemsoorten: Papaver, Pioen coral charm, Scadoxus ook wel poederkwast, Fritillaria keizerskroon, Oncidiums danseresjes, Biologische opa dobbe tulpen, Gloriosa, Cambria paarse en rode Orchidee en een kunsttak van zijde Wisteria ofwel blauwe regen.

De bloemen zullen steeds pronken in vazen die ook verkrijgbaar zijn bij Flower Explosion. Deze week gingen we voor een stoere paarse vaas van Ecri Living (een pottenbakkerij uit Katwijk aan Zee) en een heerlijke fruitvaas van Des Pots (die van die citroenvazen). Naast bijzondere bloemen kun je bij Flower Explosion ook terecht voor aparte en unieke producten. Zoals deze toffe vazen, kandelaars en kaarsen of wat dacht je van het te leuke tegeltje van Story Tiles! Een super leuke cadeautip voor bijvoorbeeld Moederdag, de tweede zondag van mei. Flower Explosion is officieel en unieke dealer van o.a. Story Tiles, dus in de winkel vind je nog veel meer bijzondere tegeltjes om uit te kiezen.

Volgens mij heb je wel door, dat we heel veel nieuwe ideeën hebben om met je te gaan delen. Op naar het volgende blog en een frisse samenwerking met Flower Explosion, waar ik heel veel zin in heb! Aldus Lisanne van de Klift Wij zijn super blij met de nieuwe samenwerking en gaan er iets moois van maken. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.